Onze mensen

Marcel Olislagers

Marcel Olislagers
Iedere dag weer haalt Marcel inspiratie en voldoening uit zijn geliefde communicatievak. Deze passie en ervaring, met alle aspecten van geïntegreerde communicatie, zorgen voor een doorlopende betrokkenheid bij nieuwe (internet) bedrijven gericht op innovatie en webbased concepten. Nu kan Marcel met MyReputation (en YourReputation) zijn kennis en ervaring inzetten voor die bedrijven en ondernemers die de traditionele marketing willen versterken met de nieuwe media. Graag neemt hij tijd voor een kennismakingsgesprek. Marcel is bereikbaar via de verschillende sociale media maar je kan ook ouderwets bellen:  088-7766070.

Lennard Sigling

Lennard Sigling
In de afgelopen 20 jaar heeft Lennard het geluk gehad zowel in uitvoerende functies en ook als eindbeslisser veel ervaring op te doen met media en marketing. Deze ervaring zorgt er voor dat wij de strategische doelen van onze klanten realiseren. Het blijft prachtig om klanten in samenwerking met onze zeer getalenteerde businesspartners, de beste oplossingen te bieden. Door veel tijd te steken in research en ontwikkeling streven we continu naar nieuwe en effectieve vormen van dienstverlening. Onze webbased applicaties zijn vernieuwend en vooruitstrevend. Wil je daar meer over te weten komen; bel Lennard dan op  088-7766070  of contact hem via zijn Social Media kanalen.

Elsemarije Loth

Elsemarije Loth
Binnen MyReputation is Elsemarije verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van diverse zaken.    

Geerdiene Van Hardeveld

Geerdiene Van Hardeveld
Binnen MyReputation houdt Geerdiene zich bezig met alle zaken rondom IT en zorgt zij ervoor dat alle helpdeskvragen op een efficiënte manier worden afgehandeld.

Mara Jochem

Mara Jochem
Binnen MyReputation is Mara verantwoordelijk voor de Social Media abonnementen.
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!