Content Partners

Schrijf voor MyReputation

Ja! Wij accepteren van derden artikelbijdragen voor onze website en wekelijkse nieuwsbrief, MyReputation WeeklyRep.

We publiceren ook samenvattingen van onderzoeksresultaten op basis van peilingen, enquêtes en onderzoeken uitgevoerd door marketeers, de academische wereld, PR-bedrijven, en andere onderzoekers.

En onze blog, de MyReputation WeeklyRep, staat open voor een beperkt aantal die als gast een bijdrage aan het ondernemerschap van de zelfstandige professional wil bijdragen.

Schrijf gastartikelenvoor MyReputation.com

Gastartikelen (800-1000 woorden ofzo aan bodytekst) geschreven vanuit een objectief standpunt met waardevolle how-to informatie (praktisch advies, tips, en know-how) verpakt in een frisse, toegankelijke stem, hebben meer kans om aan de MyReputation standaard te voldoen en dus meer kans te worden geaccepteerd voor publicatie.

Wij zullen je informeren of jouw artikel is geaccepteerd voor publicatie; je mag van ons een reactie verwachten uiterlijk binnen een week na ontvangst van je e-mail. Als we ervoor kiezen om je artikel niet te accepteren zal je altijd van ons horen maar pas zodra onze inbox het toelaat.

Artikelen geaccepteerd voor publicatie kunnen worden bewerkt om aan onze eisen van duidelijkheid en beknoptheid te voldoen en worden aangepast aan de MyReputation huisstijl. We zullen waarschijnlijk je titel ook aanpassen, maar je kunt ook een aantal alternatieven geven.

Dus, als je geïnteresseerd bent mee te doen met de velen die eenmalig of regelmatig aan MyReputation willen bijdragen zijn hier enkele richtlijnen:

 1. Artikelen moeten origineel en van jou zijn en niet eerder gepubliceerd.
 2. De artikelen moeten; lezers duidelijk advies bieden, how-to tips bevatten en/of belangrijke ‘meeneem’ punten op het gebied van marketing, sales of overige gebieden, relevant voor de ZZP’er. Opsommingen zijn goed, breeduit lopende teksten niet.
 3. Geef aan het begin van je artikel in twee of drie punten bondig weer wat de belangrijkste lessen van je artikel zijn. Deze zullen samen met je artikel worden gepubliceerd.
 4. Voeg een korte bio van jezelf toe van maximaal 25 woorden en een recente foto professioneel ogende foto van je hoofd. (zorg ervoor dat je hele hoofd op de foto staat)
 5. Voeg relevante links tussen haakjes naast de woorden die je wilt koppelen. (Dus niet de links zelf in de tekst maken)
 6. Stuur de artikelen in Word (geen PDF-bestanden, a.u.b.), als e-mailbijlage.
 7. Als je belangen hebt (als klant, opdrachtgever of investering) in een bedrijf dat je in je artikel noemt dan moet je dat onderaan het artikel aangeven.
 8. Jij als auteur behoudt het auteursrecht, maar MyReputation kan je stuk herdrukken, en gebruiken in onze MyReputation* producten, diensten en marketingmaterialen.
 9. We betalen gastschrijvers niet maar promoten jou en je bedrijf rijkelijk bij elk artikel.
 10. We publiceren geen persberichten (maar neem een kijkje bij “Deel je onderzoekresultaten” hieronder).

(Nog een klein beetje advies: als je wil dat we je artikel publiceren, gebruik dan niet (teveel) de overtreffende trap.)

Stuur je gastartikel naar onze eindredacteur Geerdiene van Hardeveld en gebruik ‘MyReputation Gastartikel’in je email onderwerpregel. Hou er rekening mee dat onze artikelwachtrij relatief lang is, en publicatie pas naar 2-3 maanden kan plaatsvinden.

Deel je onderzoeksresultaten

Als je resultaten hebt uit onderzoek dat relevant is voor de zelfstandige ondernemer en je wilt ze graag delen met het MyReputation publiek, stuur dan een e-mail naar researchredacteurElsemarije Loth en gebruik ’Onderzoeksresultaten’in de onderwerpregel.

Schrijf voor de MyReputation WeeklyRep blog

In tegenstelling tot MyReputation gastbijdrage artikelen, die zich richten op het verzenden van how-to lessen en marketing knowhow, kunnen berichten in de MyReputation WeeklyRep gewoon bestaan uit het delen van meningen, uiten van een argument, of het bespreken vanZZP nieuws of actuele gebeurtenissen.

Voor overzicht en consistentie gelden dezelfde richtlijnen als voor gastbijdragen van artikelen. Maar het is niet nodig om ook de twee of drie aandachtspunten op te nemen.

Berichten over algemene marketing onderwerpen voor onze MyReputation WeeklyRep blog kan je mailen naar eindredacteur Geerdiene van Hardeveld. Gebruik ’MyReputation WeeklyRep’ in de onderwerpregel.

Whats in it for you?

 • Jij positioneert je zelf als een autoriteit in je vakgebied.
 • MyReputation gebruikers kunnen via een link direct op de jouw gewenste pagina komen.
 • Je foto, bedrijf en contact gegevens worden bij het artikel geplaatst.
 • Bij meer dan drie geplaatste artikelen krijg je het MyReputation systeem een jaar gratis
 • Als zowel jij als wij enthousiast zijn over wat je aan artikelen levert kunnen we overgaan tot het opzetten van een cursus.

Cursus en training bijdragen

Word jij als een expert op een specifiek gebied gezien? En kan jij deze expertise omzetten in een online cursus of opleiding voor Zelfstandige Professionals?

Dan zijn wij geïnteresseerd om jou exclusief als autoriteit te positioneren binnen het MyReputation netwerk.

Wat zijn onze eisen voor iemand die als de autoriteit voor een specifiek onderwerp gepositioneerd wordt binnen MyReputation:

Naast de eisen die gelden voor diegene die een gastbijdrage leveren, gelden ook de volgend eisen:

 • Het schrijven van een cursus of training vraagt up to date kennis van het onderwerp;
 • Je moet ervaring hebben en voorbeelden uit je eigen praktijk kunnen geven;
 • Jij schrijft en levert de content van deze cursus in overleg met ons;
 • Samen bepalen we het beeldmateriaal en wij organiseren eventueel video opnames.

Wat heb jij eraan?

 • Je ontvangt een levenslang abonnement op het MyReputation Dashboard.
 • Je wordt nog beter gepositioneerd als een autoriteit in je vakgebied;
 • Voor het schrijven van de cursus in samenwerking met MyReputation krijg je professionele ondersteuning;
 • De samen met ons geproduceerde content mag je ook gebruiken voor je eigen ondernemerschap;
 • Wij maken een video waar jij jezelf als een autoriteit kan positioneren. (Deze personal branding video kan je waar ook voor gebruiken, bijvoorbeeld voor je website of sociale media?)
 • MyReputation organiseert door het hele land workshops. Wanneer wij jouw specialisme op de agenda hebben nodigen wij jou uit als spreker. Naast opnieuw bevestiging van je personal brand ontvang je een commerciële goede beloning.

Ben je geïnteresseerd en wil je hier verder over praten neem dan contact op met eindredacteur Geerdiene van Hardeveld onder vermelding van ‘MyReputation Cursus ontwikkelen’

*MyReputation Holding bv is een houdstermaatschappij van verschillende bedrijven gerelateerd aan internet, marketing & sociale media.

Comments are closed.