Ons bedrijf

Wie is MyReputation?

Het bedrijf MyReputation is in 2011 ontstaan vanuit de groeiende vraag naar het zakelijk gebruik van Social Media van Zelfstandige Professionals.

Marcel Olislagers, eigenaar van MyReputation, zag dat er in de markt wel veel trainingen en workshops werden ontplooid om de online identiteit van Zelfstandige Professionals te versterken maar dat er geen “webbased dashboards”op de markt waren die lineair liepen met de snelle ontwikkelingen van SAAS-diensten (Software As A Service).

Vanuit deze marktontwikkeling heeft MyReputation innovatieve dashboards ontwikkeld waarmee wij de Zelfstandige Professionals willen bijstaan in het versterken van hun Business Groei en online reputatie.

Concrete dienst rondom ontwikkelingen Online Reputatie, Personal Branding, Sales Management en Social Media

MyReputation is het antwoord op de vele vragen van Zelfstandige Professionals over hoe zij hun Business beter kunnen laten groeien.

Wij helpen Zelfstandige Professionals te groeien  vanuit een innovatief dashboard voor Online Reputatie, Business Development, Sales Management en Personal Branding.

In maart 2013 is de eerste fase van het MyReputation dashboard gelanceerd. In deze fase analyseren wij  nadrukkelijk de gebruikerswensen en wordt het dashboard verder geoptimaliseerd.

Ons DNA

Wij zijn een gedegen en no-nonsense bedrijf dat iedere dag zoekt naar nieuwe middelen om onze core business te verbeteren.

Innovatief en Creatief, vanuit een ingewortelde houding om onze klanten te helpen. We streven ernaar om permanent onze kwaliteit en serviceniveau, zowel online als op operationeel vlak, te verbeteren.

Comments are closed.