FAQ’s over jouw website bij MyReputation

Waarom laat ik mijn neefje niet gewoon mijn website doen?

Je bent pas relatief kort geleden gestart als zelfstandige en wil een eigen website. Wat doe je in veel voorkomende gevallen ?
Je kent het wel; je hebt een neef die aardig kan programmeren en een vriendje die lekker creatief is. Je gooit alles bij elkaar en dan heb je zonder echt te investeren een aardige website in elkaar geknutseld. Je denkt voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten, maar wat als het resultaat tegenvalt en je voor iedere wijziging een beroep op hun tijd moet doen die zij dan weer net niet hebben?

Je bespaart geen geld door je vitale Personal Brand website zo goedkoop mogelijk te laten doen!


Amateurisme of hobbyisme zal prospects en potentiële opdrachtgevers direct afschrikken. Je bespaart er geen geld mee. Je gaat er eerder opdrachten mee verliezen! En dat is wel het laatste wat je als startende ondernemer nu wil.

Alles draait om investeren in kwaliteit en actuele online oplossingen.


Ga je met een beperkt budget naar een webbouwer? Dan zal het resultaat ook niet optimaal zijn. Met een beperkt aantal uren kun je ook uiteindelijk ook maar een beperkt product, laat staan een goed functionerende website ontwikkelen. Wat weer gevolgen heeft voor jouw online identiteit.

Ook WordPress biedt niet direct de oplossing


Anderen denken dat de het Open Source CMS van WordPress de oplossing biedt. Dat biedt het ook maar je moet het ook goed “beheersen” om er een goede website mee te maken. My Reputation biedt hierin veel voordelen waardoor je geen stress hebt met WordPress.

Lees ook :Wat is het verschil tussen een WordPress website en een MyReputation website?
Al deze scenario’s zijn veel gemaakte startersfouten. Wij als MyReputation willen NIET dat je in deze valkuil stapt en bieden je de beste optie!
Je bespaart geen geld door half werk te doen. Het resultaat op zowel korte als lange termijn zal tegenvallen. En zoals gezegd is jouw eigen website het meest belangrijke communicatiekanaal.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!