FAQ’s over jouw website bij MyReputation

Wordt mijn Personal Brand website gevonden door Google?

Dit is een van de meest prangende vragen van jou als Zelfstandig Business Professional

Hoe kan mijn reputatie in Google verbeteren op basis van mijn professionele werkzaamheden?Het antwoord is niet gemakkelijk en de operatie ook niet. Er is altijd veel concurrentie met collega professionals maar er zijn basis aspecten om de kans op en top-10 positie te vergroten. My Reputation heeft haar webomgeving zeer zoekmachinevriendelijk ingericht en daarnaast bieden wij jou handige tools om deze posities te verwerven!

My Reputation biedt jou de optimale tools om in de top-10 van Google te komen!My Reputation zorgt er ook voor dat de structuur en inhoud van je Pesonal Branding website goed is en dat deze voldoet aan de actuele criteria van zoekmachines. Maar My Reputation geeft jou vanuit het dashboard diverse mogelijkheden om een hoge positie te verkrijgen. Eigen website met een persoonlijke domeinnaam

Als je de website www.jouwnaam.nl zou lanceren dan is er een grote kans dat deze automatisch in de top 10 komt als iemand op jouw naam Googelt. Een website op jouw persoonlijke naam lanceren is bij SEO reputatiemanagement een veel gebruikte methode.

Social Media profielen op eigen website

Het aanmaken van socialmediaprofielen is hetzelfde principe als het schrijven van artikelen. Je gooit als het ware content gerelateerd aan jouw naam op het internet. Het voordeel van socialmediaprofielen is dat veel van deze profielen sowieso hoog scoren in Google. Hoe hoog is altijd afwachten.

Probeer socialmediaprofielen goed te vullen met waardevolle content en participeer daarnaast ook op deze sites. Om een voorbeeld te geven: Google waardeert gevulde  LinkedIn profielen met 300 relaties hoger dan een leeg Linkedinprofiel met 1 relatie.

Actuele content op jouw Personal Brand website

Voordat je begint met je Online Reputatiemanagement is het belangrijk dat je jezelf neerzet als een echte professional. Je wil gezien worden en geassocieerd worden met een bepaald vakgebied ! Als je weet hoe je gepositioneerd wil worden dan kun kun je over dat onderwerp in relatie tot jouw naam gemakkelijk content maken en publiceren. Je kunt bijvoorbeeld jouw naam in relatie tot consultancy of advocatuur nemen en hier actuele artikelen over schrijven. Google waardeert actuele artikelen uit iemands persoonlijke naam en indexeert deze hoog

My Reputation garandeert u hoge zoekresultaten op voorwaarde dat u wel aan enkele criteria voldoet.

  • Actualiseer uw  website regelmatig


  • Post regelmatig een artikel of nog beter een eigen blog op My Reputation


  • Post content over uzelf via Social Media zoals Slideshare, ScribD


Al deze mogelijkheden zijn bij My Reputation zo gemakkelijk te creëren. In tegenstelling tot reguliere websites.Het concept van My Reputation is gebaseerd op de criteria Content en Social Media. Deze criteria worden tegenwoordig door zoekmachines gehanteerd.

Personal Branding Academy

Voor het omwikkelen van hoogwaardige content biedt de My Reputation Academy jou een pragmatische oplossing. Aspecten zoals ; hoe schrijf je een blog. Hoe ontwikkel je een miniguide over je professie. Hoe verspreid je content via Social Media. Al deze aspecten worden weergegeven op zowel video als in “how to” handleidingen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!