FAQ’s over jouw website bij MyReputation

Waarom maakt een Personal Branding website het verschil?

In dit tijdperk waarin je online identiteit een grote rol speelt, heb je als zelfstandig Business Professional meer nodig dan een statische website. Of alleen een LinkedIn profiel.

Als zelfstandige Business Professional is je Personal Brand website tegenwoordig het belangrijkste criterium of mensen zaken met jou gaan doen. Het is online de eerste indruk die mensen krijgen van je bedrijf!Hoe belangrijk is die eerste indruk? Het kan een business deal maken of breken. Ook al moet de deal offline gesloten worden.

Om zakelijk succesvol te zijn is het handig om snel en gemakkelijk te communiceren en te interacteren met al jouw zakelijke connecties. Waarbij Social Media een belangrijke bijdrage vervullen!

MyReputation ondersteunt jouw in het bereiken van je gewenste professionele online reputatie via een state of the art Personal Branding concept.

Wat gebeurt als je met een prospect een afspraak hebt voor een opdracht?Hij of zij Googelt jouw naam en waar komt hij dan uit na de Social Media check? Op jouw eigen website! Jouw potentiƫle opdrachtgever verkrijgt nu al een eerste indruk van je. Zonder dat jullie elkaar in het echt gesproken hebben.

Dat is de tijd waarin we nu leven. Daarom kun je niet meer volstaan met een Jip en Janneke website die er amateuristisch uitziet. Dat is ook niet wat jij wil uitstralen. Waar het nu om draait is jouw eigen merk op internet. Het liefst vanuit een persoonlijke domeinnaam.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!