FAQ’s over jouw website bij MyReputation

Waarom heb ik een eigen domeinnaam nodig?

In het huidige transparante tijdperk begint het met een professionele website die jou inĀ  slaat stelt je autoriteit en reputatie te vergroten.

De Personal website van My Reputation is volledig afgestemd op het huidige Social Media tijdperk waarin DIALOOG, DELEN en DOELGROEP een zeer belangrijke rol spelen.

My Reputation adviseert jou je eigen naam als domeinnaam te gebruiken voor jouw eigen website. Het is immers jouw naam die mogelijke relatie snaar boven halen als er wordt gerefereerd aan de vraag naar een professional.

Een eigen domeinnaam met je voor- en achternaam staat professioneel en is door je zakelijke relaties veel gemakkelijker te onthouden.

Registreer bij voorkeur een domeinnaam op jouw eigen naam want dat is jouw persoonlijk merk (bijvoorbeeld: jaapjongbloed.nl). Check ook of je domeinnaam verkrijgbaar is met koppeltekens (voorbeeld: jaap-jongbloed.nl).

ls jouw naam nu niet beschikbaar, zoek dan naar een combinatie van je naam en hetzij een locatie of een professionele titel (bijvoorbeeld: jaapjongbloedcopywriting.nl of jaapjongbloedcopywriter.nl

Maak een duidelijke keuze maar kijk vandaag nog of je persoonlijke domeinnaam beschikbaar is.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!