FAQ’s over jouw website bij MyReputation

Waarom een Personal Branding website?

Ze zeggen wel eens dat zonder communicatie er niets gebeurt. Dat is ook zo met jouw eigen persoonlijk merk! Zonder communicatie komt er niemand in beweging en worden doelen niet bereikt. Communicatie moet! Maar dan nu vanuit jouw eigen merk en vanuit één online omgeving!

MyReputation is er speciaal voor ZZP-ers. Met alle tools die nodig zijn om met klanten en alle interessante stakeholders te communiceren en je business doelstellingen te bereiken.

Iedereen is tegenwoordig met zijn of haar profiel te vinden op diverse business netwerken. Van Linkedin tot Twitter, Xing tot Facebook. We juichen deze ontwikkeling toe maar de toekomst ligt bij een website vanuit jouw eigen domeinnaam want daar wordt jouw persoonlijk merk in het huidige social media webtijdperk bepaald!

In het moderne Web 2.0 tijdsperk is meer nodig dan een statische website. Om zakelijk succesvol te worden moet je snel en gemakkelijk kunnen converseren en interacteren met al jouw zakelijke connecties.

Met de unieke online toepassingen van MyReputation kun je meteen aan de slag.  In no-time creëer je een sterk eigen online identiteit (merk) die jou onbetwist succesvol maakt!

MyReputation ondersteunt jouw in het realiseren van een ijzersterke professionele identiteit.

Jouw reputatie op het internet draait om interactie. En dat kun je via MyReputation gemakkelijk zelf positief beïnvloeden. Het gaat niet om push maar om pull. Die interactie vindt plaats op meerdere manieren. Denk aan het publiceren van artikelen, aan videopresentaties en aan embeded artikelen met jou eigen professionele commentaar.

We brengen al jouw onderscheidende factoren van jouw professie samen in een overzichtelijke web 2.0 website. Op deze website staan alle social media functionaliteiten tot je beschikking. Door het zeer gebruiksvriendelijke dashboard aan de achterzijde ben je in staat om vanuit jouw eigen website al jouw boodschappen naar je business netwerk te communiceren.

MyReputation zorgt voor een complete “persoonlijke merk website”die is voorzien van alle gemakken om jouw persoonlijk merk wijder te verspreiden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!