FAQ’s over jouw website bij MyReputation

Hoe kan ik mijn eigen Personal Branding website samenstellen?

MyReputation is specifiek bedoeld voor zelfstandige professionals die heel gemakkelijk hun eigen Personal Brand website kunnen samenstellen die voorzien zijn van alle modules die het er anno 2011 om doen.

Alle voordelen van moderne state of the art webtechnologie

Het voordeel is dat je niet direct morgen een webdesigner hoeft in te schakelen en dat MyReputation je ook voorziet van alle updates rondom de social media modules. Het proces bestaat uit 3 eenvoudige stappen:

1)  Kies je eigen webdesign

De manier om jezelf aan de wereld te presenteren en je reputatie te versterken is via een eigen website vanuit een eigen domeinnaam. Dat kan heel simpel met MyReputation. Kies jouw favoriete webdesign uit de diverse  sjablonen of templates en ga van daaruit werken aan het samenstellen van jouw Personal Brand website. Je hebt vele mogelijkheden van webdesign. Algemene sjablonen maar ook designs specifiek per beroepsgroep.

2)  Bepaal de modules van jouw websiteMy Reputation maakt het jou bijzonder gemakkelijk. Zonder programmeur ben je in staat een fantastische Personal Brand samen te stellen. Alle moderne en laatste Social Media Modules kun je toevoegen aan jouw site. Heel simpel door de modules te slepen naar het onderdeel van de website. Naast de Social Media biedt MyReputation jou uiteraard alle functionaliteiten van een moderne website. Ook deze zijn heel gemakkelijk toe te voegen in jouw website. Door deze modules verkrijgt jouw website een professionele uitstraling die symbool staat voor je online identiteit.

3)  Vul de website vanuit de gebruiksvriendelijke wizard

Zijn de modules eenmaal geplaatst op jouw website; dan kun je nadien deze modules van de benodigde informatie voorzien. (Bijvoorbeeld het posten van je artikelen of je CV). Dit kan gemakkelijk via de speciaal ontwikkelde wizard. Op je site kan je ook foto’s plaatsen of linken naar artikelen die je hebt geschreven.

Start hier met de wizard en ontvang je eigen Personal Brand website 15 dagen op proef

We wensen je heel veel succes te met je activiteiten om je Online Reputatie te versterken.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!