FAQ’s over het MyReputation Dashboard

Wat houdt de Personal Business Academy in?

De MyReputation Academy geeft jou als professional het ideale “gereedschap” om leren hoe je je Business kan laten groien en hoe je eigen Merk te creëren. Gebruikersvriendelijk en met alle elementen om snel een Autoriteit in de markt te worden!

De MyReputation Personal Business Academy is er om jou ‘DE’ Autoriteit te laten worden binnen jouw vakgebiedKennis ontwikkelen

Met verschillende partners realiseren wij zeer pragmatische video's over onderwerpen en leveren wij aan pragmatische “how to” documenten rondom Business Development, Personal Branding en Online Reputatie. Deze documenten helen u met het ontwikkelen van een Personal Brand waar mee u zeer succesvol kan worden!

Het ontwikkelen van kennis doen verzorgen we zelf door iedere dag te werken aan pragmatische documenten die ervoor zorgen dat onze klanten in kort tijdsbestek alle voordelen van Social Media inde praktijk kunne uitvoeren.

Daarnaast leveren we regelmatig onze bijdrage aan artikelen en vakliteratuur en delen we kennis in diverse fora. Ook biedt MyReputation inhouse cursussen en trainingen aan rondom het onderwerp online reputatie. Daarnaast publiceren en leveren wij regelmatig een bijdrage aan publicaties, artikelen en boeken. In het onderwijs werken we samen met Lectric New Communications.

Wat van voordelen biedt de My Reputation Academy jou?Je leert iets heel belangrijks via onze Academy ! Je gaat leren hoe klanten op jou afkomen! Dat ze jou ook bellen, enkele vragen stellen en je een opdracht geven. Dat jouw website morgen veel wordt bezocht omdat er zo’n relevante informatie op terugkomt. Dat jouw Twitter strategie morgen veel vragen vanuit je “volgers” realiseert!

Dit alles kan je realiseren! Start vandaag met het structureel verbeteren van je Persoonlijke Reputatie. Dat jouw doelgroep jou gaat zien als een gewaardeerde professional die het verschil maakt.

Op je MyReputation Dashboard ontvang je dagelijks/wekelijks kwalitatieve maar vooral pragmatische content gericht om jouw brand op een hoger plan te krijgen. Video’s, webinars, blogs; een exclusieve database met artikelen van de experts op gebied van reputatiemanagement en personal branding.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!