FAQ’s over hoe het werkt

Voor wie is MyReputation?

MyReputation is een zeer gebruikersvriendelijke webbased dienst die inspeelt op de steeds groter worden groep ondernemers die allen op zoek zijn naar "cloud" diensten om hun onderneming te laten groeien.

Er is een kentering gaande in ons economisch model voor wat betreft de loyaliteit van werknemers aan bedrijven en dan met name aan corporates. Jonge hoogopgeleide mensen met veel kennis van internet gerelateerde diensten zijn zich steeds meer bewust van hun eigen ‘zelf verworven kennis’ en willen deze op zelfstandige basis gaan exploiteren.

De ZZP-er wordt meer een zelfstandige professional, die er bewust voor heeft gekozen om onafhankelijk te zijn. Deze nieuwe generatie zelfstandigen hebben andere eisen en wensen op het gebied van opdrachten en ontwikkeling.

MyReputation heeft de wens om het groeiende aantal zelfstandige professionals daadwerkelijk te helpen in hun dagelijkse business en hen een sterkere positie te geven als economische entiteit. Wij willen hun helpen in omzetvergroting, acquisitiekracht en uitstraling. Wij geloven in eigen talent en dit te ondersteunen vanuit innovatieve applicaties. We willen applicaties en Social Media tools ontwikkelen die het leven van de zelfstandige ondernemer beter en ook leuker maken.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je antwoord van ons!
Doe er als Zelfstandig Professional je voordeel mee!